Liga 1

Gigi Becali e fazanul Europei » Situația jenantă în care se află FCSB

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 mai 2018

Situaţia din România, în care clubul care investeşte în ultimii 2 ani de peste 7 ori mai mult în achiziția de jucători faţă de al doilea club activ în mercato şi nu ia niciun trofeu, nu mai este regăsită aproape nicăieri

FCSB a pierdut titlul. Pentru al 3-lea an consecutiv. Şi tot pentru al treilea an consecutiv, FCSB a fost, de departe, clubul numărul 1 în România la capitolul sume cheltuite pe achiziţii de fotbalişti.

E un paradox pe care îl propune clubul roş-albastru şi, în acelaşi timp, o dovadă clară de lipsă de randament a politicii de management în raportul investiţii versus trofee câştigate.

Gazeta Sporturilor a analizat ce se întâmplă în alte campionate din Europa din această perspectivă. Şi cum în ultimii 2 ani FCSB n-a luat nici măcar un trofeu, deşi a investit de peste 7 ori mai mult decât al doilea club în această ierarhie financiară, ziarul s-a raportat în fiecare ţară la formaţia care a cumpărat de cei mai mulţi bani pe parcursul sezoanelor 2016-2017 şi 2017-2018.

Concluzia este una singură! Nimeni, cu excepția unui singur club din Europa, nu se află în situația FCSB-ului.

Vezi o analiză detaliată acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri cum a ajuns FCSB într-o situație incredibilă cu investiții uriașe și performanțe slabe în Liga 1, dar și cum se întâmplă în celelalte campionate ale Europei.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu face praf fotbalul din România: "Naționala nu mai există! La Liga 1 nu mă mai uit, nu-s idiot! Impresarii și șefii de club fac jocurile"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.