Tenis

ROLAND GARROS. FOTO Meciurile dintre Simona Halep și Maria Sharapova nu vor mai fi la fel » Darren Cahill jubilează pe Twitter după ultima modificare de regulament

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 mai 2018

Ediția din 2018 a turneului de la Roland Garros vine cu schimbări importante de regulament (vezi AICI!). Una dintre ele, timpul cronometrat atent între servicii, a fost remarcată pe Twitter de antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill. 

Ultima înfruntare dintre Maria Sharapova și Simona Halep, câștigată de româncă în semifinalele turneului de la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4, a creat vâlvă pe rețelele de socializare. Rusoaica a fost din nou acuzată că depășește timpul regulamentar dintre servicii. Lucrul acesta nu va mai fi posibil începând cu actuala ediție a Marelui Șlem francez.

"Cronometrul efectiv dintre servicii a fost deja testat în calificările de la Roland Garros. 25 de secunde între puncte. Totul pare să funcționeze ireproșabil. Cronometrul e ușor de observat din ambele părți ale terenului", a scris Cahill pe Twitter.

Vezi și: Tabloul COMPLET al Simonei Halep de la Roland Garros » Cu cine joacă celelalte românce

SPECIAL GSP Interviu despre Simona Halep cu specialistul WTA Insider » Turneul de Mare Șlem unde are cele mai mici șanse , jucătorul din circuitul ATP care se aseamănă izbitor cu Halep și cine sunt cele 5 favorite la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.