Liga 1

Dică resimte din greu ratarea titlului » Ce fotografie și-a pus la profilul de WhatsApp

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 mai 2018

Nicolae Dică a postat pe WhatsApp o fotografie de profil în care apare lângă logo-ul Champions League.

Dică a pierdut nu doar posibilitatea de a câştiga primul titlu din cariera lui de antrenor, ci şi şansa de a face o nouă încercare, după cea de anul trecut, de a ajunge în grupele Champions League.

Rămas pe dinafara UCL, tehnicianul roş-albaştrilor a găsit totuși o modalitate prin care să fie "prezent" în această competiţie: a postat ca poză de profil pe aplicație o imagine în care apare la o conferinţă de presă înaintea unui joc de Champions League din august 2017, în care se vede logo-ul celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

În vara trecută, FCSB a mers în preliminariile UCL, dar pe traseul non-campioanelor. În turul 3 preliminar a eliminat-o pe Plzen, 2-2 acasă şi 4-1 în Cehia, după care a dat peste Sporting Lisabona, în faţa căreia a pierdut calificarea: 0-0 în Portugalia şi 1-5 pe Arena Naţională.

În 2018-2019, doar campioana României va avea acces la startul în Ligă, iar această echipă va fi CFR Cluj. Care nu va fi cap de serie, însă va intra pe traseul campioanelor.

12 meciuri
are Dică în cupele europene ca antrenor: 4 în preliminariile Champions League şi restul în Europa League, 6 în grupă şi două în "16-imi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.