Tenis

"A devenit agresiv, așa că l-am încătușat!" » Victor Gâlceavă, șeful Poliției Rutiere, a vorbit despre incidentele create de Ilie Năstase

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 May 2018

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (71 de ani) a comis-o din nou în această dimineață, fiind prins sub influența băuturilor alcoolice la volan. Acesta s-a opus recoltării probelor biologice, a fost încătușat și dus la Poliție, unde i-a fost întocmit dosar penal. Ulterior,  Năstase a fost din nou oprit după ce săvârșit mai multe ilegalități cu scuterul său (detalii pe larg, aici).

Năstase s-a plâns de tratamentul dur primit din partea polițiștilor, dar Victor Gâlceavă, șeful Brigăzii Rutiere București, a oferit noi detalii despre episodul petrecut în această dimineață.

"Fiind oprit, conducătorului i s-a cerut să se legitimeze și, pentru că mirosea a alcool, i s-a solicitat testul. A refuzat și a devenit agresiv, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestuia. Întrucât a refuzat să se supună testării pentru determinarea unei valori, a fost condus la IML, unde în prezența colegilor noștri a dorit să se supună, rezultatul fiind 0,55, valoare ce conferă obligativitatea recoltării probei de sânge.

La momentul inițial, în sprijinul celor doi colegi au mai venit 4 colegi. Au fost șase polițiști, printre care un ofițer. La IML s-a făcut și un test de droguri, care a ieșit negativ. A fost întocmit un dosar penal de refuz de prelevare, din cauza comportamentului a fost amendat cu 1.000 de ron.

În jurul orei 11, același conducător auto a fost depistat la Ștefan cel Mare, conducând un motociclu fără avea acest drept, permisul nu-i permitea, în urma verificărilor a prezentat un permis neadecvat vehiculului condus. Starea de reținere a permisului este asimilată suspendării conform legii în vigoare. Cel de-al doilea dosar penal. Acesta a fost observat în trafic săvârșind o contravenție, un viraj stânga pe linia continuă, a fost amendat 1.305 de ron și șase puncte complementare", a declarat Victor Gâlceavă, șeful Brigăzii Rutiere București, potrivit HotNews.

"Mă dor toate oasele, am fost trântit la pământ. Merg să iau certificat medico-legal, apoi merg la CEDO. Cer 2-3-5 milioane de euro daună și le dau la copiii săraci din țară"
Ilie Năstase

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.