Campionate

Perlă netransferabilă?! Real Madrid a respins două oferte incredibile pentru tânărul-vedetă Asensio

Foto: Reuters

Articol de Alexandru Stănilă  —  vineri, 25 mai 2018

Marco Asensio (22 de ani), "aripa" stângă a lui Real Madrid, este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din fotbalul mondial, iar acest fapt ar fi atras deja un interes uriaş din partea cluburilor cu putere financiară, a anunţat agentul acestuia.

Într-un interviu acordat Cadena SER, Horacio Gaggioli, impresarul lui Asensio, a dezvăluit care au fost propunerile venite pe numele jucătorului său şi care a fost răspunsul oficialilor madrileni.

"Real Madrid a primit două oferte pentru Marco Asensio de până la 150 de milioane de euro, însă clubul le-a respins pe ambele. Marco are un viitor extraordinar în faţă", a declarat acesta, potrivit Marca.

Cu toate acestea, Gaggioli a dezvăluit doar numele campionatului de unde au venit ofertele, nu şi echipele, fiind vorba de Premier League, campionatul cu cea mai mare putere financiară: "Vă puteţi da seama că au venit din Anglia aceste propuneri pentru că ei îşi pot permite ce doresc fără probleme. Ar fi putut chiar mări oferta", a mai spus agentul.

Deşi nu este un titular obişnuit al formaţiei pregătită de Zinedine Zidane, Marco Asensio a avut prestaţii remarcabile în acest sezon, reuşind 11 goluri şi 6 pase decisive. În plus, jucătorul născut în Palma de Mallorca a fost convocat de Julen Lopetegui pentru Campionatul Mondial din Rusia, care va debuta pe 14 iunie.

700.000.000 €este clauza de reziliere a lui Asensio

10
partide a bifat acesta în tricoul naţionalei Spaniei

Surse: marca.comgoal.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.