Liga 1

Rednic şi dubla faţă

Articol de Eduard Apostol, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

+ Rednic. Mircea Lucescu spunea că "pentru a ţine în frîu o echipă, de multe ori trebuie să le faci pe plac jucătorilor, chiar dacă mie nu-mi cade bine". Rednic şi-a însuşit asta. La finalul antrenamentelor de dimineaţa, îşi strîngea jucătorii. "Ia ziceţi, băieţi, cum facem după-amiază? Merge încă un antrenament la ora 3? Sau la 3 şi jumătate? Cum vă simţiţi? Facem cum ziceţi voi", le spunea Rednic.
- Rednic. A mai luat ceva de la Il Luce: nu scapă nici un prilej să critice şi să acuze după insuccese, numai că direcţia lui nu sînt arbitrii, ci propriii fotbalişti. "Nu accept miştocarii!", a spus după meciul cu Cracovia. "Jucătorii nu înţeleg că aici e concurenţă!", a spus după partida cu Levski, iar la finalul disputei cu Locomotiv Sofia a ameninţat: "Totul are o limită!".


Îi motivează prin ironie

Rednic este şi el un guraliv, iar uneori îşi pune la zid jucătorii. "Fundaşilor, v-a înşirat atacantul ăla ca pe mărgele", "Lazăre, eşti puşcărie! Bine îţi fac ăştia că îţi dau la picioare :-(", "Burdujan, abia ai intrat, lasă mîinile din şold, nu vezi că alergi mai mult pe lîngă minge?" sînt ironiile Puriului. El mizează pe revolta fotbaliştilor, care-şi văd orgoliul călcat în picioare şi vor să-i demonstreze "Satrapului" că n-are dreptate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.