Liga 1

EXCLUSIV Surpriză! Dinamo l-a pierdut, dar îl poate răscumpăra » Suma pe care trebuie să o plătească Negoiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 May 2018

Fundașul Constantin Dima (18 ani) va continua și în sezonul viitor la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce covăsnenii i-au blocat revenirea la Dinamo prin activarea unei clauze din contract.

Totuși, conform unei alte prevederi din înțelegerea dintre cluburi, Dinamo mai păstrează și pentru viitoarea ediție posibilitatea de a-l răscumpăra, pentru 50.000 de euro.

"Nu e o pierdere că nu a continuat la Dinamo, noi nu l-am pierdut. Pe el l-am dat la Sepsi, când și dacă vrem să-l aducem înapoi în ediția 2018/2019 plătim și revine. Și pentru el, și pentru noi e bine că joacă la un nivel important la Liga 1", a declarat Gabriel Răduță, șeful centrului de juniori de la Dinamo.

Constantin Dima a adunat 14 meciuri în acest sezon pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, 13 dintre ele în campionat șii unul în Cupa României. 

150.000 €este cota lui Constantin Dima pe transfermarkt 

"Patrick e răsfățat"

Sepsi s-a despărțit de Patrick Petre, care revine din vară la Dinamo. "Câinii" speră că mijlocașul de 21 de ani s-a maturizat și poate ajuta echipa.

"Patrick e răsfățat, dar cu Florin Bratu poate deveni un jucător matur. Are multă calitate, iar Florin va ști să extragă lucrurile pozitive din el", a mai spus Răduță.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.