Diverse

Replici spumoase între Hagi, Popescu și "reporterul" Dumitrescu, la microfon, înaintea evenimentului "Uniți pentru Mihai Neșu": "Voia să mă bage fundaș stânga" :)

Olăroiu, aici alături de Hagi, este și el la Oradea. foto: facebook / Uniti pentru Mihai

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 mai 2018

Legendele "naționalei" au asigurat și voia bună la triunghiularul de la Oradea, pe arena "Iuliu Bodola", unde Steaua UEFAntastică, Generația de Aur și prietenii lui Mihai Neșu joacă într-un scop caritabil de la ora 16:00, în direct pe TV Digi Sport. 

Cu Ilie Dumitrescu pe post de reporter, Hagi și Popescu au fost puși în dificultate. Ilie a făcut un pic și pe antrenorul, până când și-a făcut apariția Victor Pițurcă. 

I.D: Recunosc, am avut semne de întrebare legate de titularizarea lui Hagi și Lupescu. Am avut chiar divergențe cu Piți. Glumesc, desigur. 

Gică Hagi: Voia să mă bage fundaș stânga. Nu toți suntem ca el. Ilie e mai special. Să ne spună ce mănâncă. Arată prea bine. 

I.D: Păi cred că ți-au dat tricoul greșit. "S"-ul nu cred că mai merge. Am vorbit cu Piți să nu-i bage titulari pe Hagi și Lupescu. Dar el a decis altceva. Au ceva țesut adipos, nu mai merge. 

Gică Hagi: Vedem, vedem! Nu toți arată ca tine, ce vrei? Uite ce bine ești. Hai, spune-ne ce mănânci!

I. D: Sunt la greutatea la care m-am lăsat. N-am tonusul muscular însă. În rest e în regulă. Legat de echipă, uite, îl am lângă mine pe Gică Popescu, la el nu aveam dubii. Doar la Gică și Lupescu. Danciu arată și el foarte bine, Belo e impecabil, Adi Ilie e superbine. Selymeș e însă umbra la ceea ce era în 1984. 

În discuție a intervenit Gică Popescu

Gică Popescu: Ilie se vedea antrenor înainte să vină Piți. Ne băga pe teren în funcție de greutate. 

I.D: Asta e, am devenit asistent coach peste noapte. Accept, ce să fac. 

 La acest eveniment se vor disputa 3 meciuri a câte 30 de minute

 

Citește și: UNIȚI PENTRU MIHAI NEȘU / Numele mari ale fotbalului românesc sunt astăzi la Oradea, pentru un triunghiular spectaculos » Declarații emoționante la conferință. Neșu: "Să nu vă pierdeți credința și dragostea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.