Cupa Romaniei

CUPA ROMÂNIEI // Devis Mangia anunță absenții din lotul Craiovei + Zlatinski pune trofeul înaintea banilor: "Prima nu e importantă"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Eduard Apostol  —  sâmbătă, 26 mai 2018

Antrenorul lui U Craiova, Devis Mangia, și elevul său Hristo Zlatinski au prefațat finala Cupei României.

  • U Craiova - Hermannstadt se joacă mâine, de la 21:00, liveTEXT cu VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Pro TV.

"Ar fi foarte, foarte frumos să luăm trofeul, o adevărată performanță. Una este să câștigi un trofeu cu un club care e obișnuit cu asta, alta e să o faci după 25 de ani. Ar fi un rezultat cu adevărat mare. Nu cred că e presiune mare pe Craiova, chiar dacă nu am câștigat niciodată pe Arena Națională. Gazonul de aici sper să fie un avantaj pentru noi, dar mai ales pentru spectacolul fotbalistic.

Adversara a câștigat multe meciuri pentru a ajunge aici. E în finală, deci nu e o simplă echipă de Liga a 2-a. Este foarte bine organizată. S-ar clasa pe o poziție bună în primul eșalon.

Gardoș nu va fi în lot pentru finală. În afara lui mai lipsesc Bic și Popov, accidentați, și Briceag suspendat", a prefațat Mangia partida.

trofeul, mai important ca banii

"Sunt străin, dar e ceva special să jucăm o finală după 25 de ani. Va fi un meci mare, cel mai important pentru mine de când sunt aici. Nu mai am răbdare. Sunt sigur că suporterii vor reprezenta un mare avantaj pentru noi. Prima de 10.000 de euro nu e importantă. Nu ne gândim la asta. Important este trofeul", a declarat Zlatinski.

Vezi și: EXCLUSIV Pe ce prime joacă oltenii și ardelenii în finala Cupei + câți fani alb-albaștri sunt așteptați la București

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.