Tenis

ROLAND GARROS // Caroline Wozniacki a scăpat de una dintre cele mai periculoase adversare » Se puteau întâlni în turul secund, dar semifinalista de anul trecut S-A RETRAS!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 May 2018

Timea Bacsinszky (28 de ani, 63 WTA) și-a anunțat retragarea de la Roland Garros, din cauza accidentării suferite înaintea turneului de la Rabat, Maroc.

Timea Bacsinszky, semifinalistă anul trecut pe zgura pariziană, nu va participa la actuala ediție. Elvețianca a suferit o accidentare înaintea debutului la WTA Rabat, la începutul lunii mai, și nu s-a putut recupera. 

Bacsinszky ar fi evoluat în primul tur împotriva Georginei Garcia-Perez, iar în turul secund s-ar fi putut duela cu Caroline Wozkniacki.

lupta pentru locul 1

Caroline Wozniacki se află în luptă directă cu Simona Halep pentru poziția de lider. Românca are un avans de 335 de puncte, însă e nevoită să apere finala jucată anul trecut. 

TOP 10 WTA

1. Simona Halep 7.270p
2. Caroline Wozniacki 6.935p
3. Garbine Muguruza 6.010p
4. Elina Svitolina 5.505p
5. Jelena Ostapenko 5.382p
6. Karolina Pliskova 5.335p
7. Caroline Garcia 5.170p
8. Petra Kvitova 4.550p
9. Venus Williams 4.201p
10. Sloane Stephens 4.164p

România are 6 jucătoare pe tabloul principal de la Roland Garros: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea. Vezi AICI care sunt adversarele lor!

Vezi și: Accidentare gravă suferită de "românca" Timea Bacsinszky: "Nu mai pot pune piciorul în pământ și nici nu mai pot merge normal"

O româncă s-a accidentat și e OUT de la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.