Liga 2

Sărbătoare la Constanța! SSC Farul a câștigat și a promovat în Liga a 2-a la doi ani de la ultimul meci al Farului Constanța

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 26 mai 2018

Pe 28 mai 2016 Farul disputa ultimul meci din istorie acasă. Doar 500 de fani îi susțineau pe "marinari" într-o încercare de supraviețuire ce s-a dovedit, până la urmă, în zadar.

La doi ani fără două zile, din dragostea și pasiunea acelor 500 de oameni s-a născut SSC Farul, care a învins-o pe Sportul Chișcani, 3-0 și a readus echipa Constanței în Liga a 2-a.

În plin proces de recuperare a însemnelor și palmaresului, echipa lui Petre Grigoraș și-a văzut de treabă pe teren. "Rechinii" aveau nevoie de un punct. Nu-i puteau dezamăgi pe cei veniți la stadion, așa că au oferit un recital, unul care dă mari speranțe pentru sezonul viitor, când misiunea va fi mult mai dificilă.  La Constanța vor veni echipe istorice din fotbalul românec, Petrolul, U Cluj, FC Argeș și UTA Arad.

Raphael Stănescu (2) și Momodou au ridicat cei 3.500 de oameni în picioare cu reușitele lor și i-au pregătit de petrecerea care a urmat după meci. 

Farul s-a reaprins, e ținut de suporteri-dinam, care au continuat să creadă în echipa ce a dat fotbalului cel mai mare jucător român, Gheorghe Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.