Nationala

Gică Hagi și Cosmin Contra, întâlnire în premieră după scandalul convocărilor la națională » Declarații distante

Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 mai 2018

Gică Hagi (53 de ani) și Cosmin Contra (42 de ani) s-au numărat printre invitații la gala "Uniți pentru Mihai", de la Oradea. 

Gică Hagi a cerut explicații din partea selecționerului Cosmin Contra pentru neconvocarea lui Ianis la naționala mare a României. Schimbul de replici a deraiat, împărțind lumea fotbalului în două tabere. Vezi aici conferința de la care a pornit totul!

Cei doi au fost astăzi prezenți la evenimentul caritabil desfășurat la Oradea, unde fotbaliști din Generația de Aur a României, UEFAntasticii Stelei și prieteni ai lui Mihaiță Neșu au încântat miile de fani din tribunele arenei "Iuliu Bodola".

Întrebat despre relația actuală dintre el și Hagi, Cosmin Contra a oferit un răspuns evaziv: "M-am revăzut cu el pentru că astăzi a contat Mihăiţă. Şi Mihăiţă e cel mai important în continuare. Din punctul meu de vedere, altceva nu mai contează".

Gică Hagi a fost mai împăciuitor: "El le are ale pe ale lui, eu cu ale mele. Fotbalul, încă o dată, uneşte, te face să uiţi de toate şi e bine".

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.