Liga Campionilor

Gareth Bale a reușit "golul unei ere" și trimite săgeți către Zidane: "E greu când ești rezervă"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 mai 2018

Gareth Bale a reușit un gol absolut fabulos în finala cu Liverpool, 3-1, dublându-și apoi cota de reușite după o eroare a lui Karius. Galezul a început meciul ca rezervă, iar la final a pus accentul pe acest lucru în discursul său.

 

"Antrenorul ia decizia, el hotărăște cine joacă. Important e că am intrat până la urmă. Când intru, vreau să ajut echipa, să am un impact. E dificil când ești rezervă. 

Cred că e cel mai frumos și mai important gol pe care l-am marcat. Știm ce am obținut, e o performanță incredibilă, chiar dacă pe plan intern nu am luat nimic sezonul acesta", a spus Bale.

"Vrem să avem mereu seri așa. Am jucat cu cele mai bune echipe din toate campionatele importante și am triumfat. Cred că Ronaldo va rămâne, dar nu știu. Cred că și el e fericit de ce am obținut, e o performanță istorică. E între el și club ce se întâmplă"
Marcelo, Real Madrid

"Știam că va fi un meci dificil, Liverpool joacă bine, ne-au pus mari probleme. Am arătat că vrem să câștigăm in continuare, că avem foame de trofee. E o dinastie de legendă, o serie incredibilă, trebuie să fim conștienți de asta. Am știut să anulăm atacul lor foarte bun și am avut posesie, ceea ce contează enorm. A venit golul incredibil al lui Gareth, golul unei ere, s-a reușit ceva senzaționa aici!"
Sergio Ramos, Real Madrid

AICI ai toate detaliile despre finala Ligii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.