Liga Campionilor

VIDEO+FOTO Lacrimi și momente emoționante la Kiev » Ce a făcut Karius după coșmarul cu Real

+15 Foto
Karius a plâns ca un copil la finalul meciului cu Real Madrid // Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 mai 2018

Portarul lui Liverpool, Loris Karius (24 de ani), a avut parte de un meci de coșmar în finala Ligii Campionilor, după ce a comis-o grav la două dintre golurile cu care Real Madrid s-a impus în fața lui Liverpool, scor 3-1. 

Imediat după fluierul final, goalkeeperul german a izbucnit în plâns și a mers în fața propriilor suporteri pentru a-i saluta. După ce a fost calmat de colegi și de Klopp, fanii "cormoranilor" l-au răsplătit pe portar cu o serie de aplauze, deși dezamăgirea în tabăra lor era uriașă.

Și Gareth Bale, omul pe care Karius nu-l va uita prea curând, a încercat să-l liniștească pe Karius. A fost primul om care a ajuns lângă portarul prăbușit în careu, imediat după fluierul final. 

Karius este pariul lui Klopp, care l-a titularizat în locul lui Mignolet. 

Două gafe de amator ale lui Karius

1. Karius a greșit incredibil la golul marcat de Benzema. Neamțul a reținut inițial mingea după o centrare eronată a lui Kroos, dar când a vrut s-o trimită unui coleg cu mâna a făcut-o fix în piciorul lui Benzema, care a deviat-o în poartă.

2. După ce a primit antologicul gol din foarfecă de la Gareth Bale, Karius a comis-o apoi în fața galezului. Fotbalistul lui Real Madrid a șutat de la distanță cu câteva minute înainte de final, dar portarul a scăpat inexplicabil mingea în poartă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.