Liga Campionilor

VIDEO Primul diagnostic pentru Salah » Ministrul Sportului din Egipt a făcut marele anunț

Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 27 mai 2018

”Faraonul” lui Liverpool, accidentat grav în finala de la Kiev, 3-1 pentru Real, va afla astăzi dacă va mai juca la turneul final din Rusia.

Totul s-a petrecut extrem de rapid. În câteva clipe, Mohamed Salah, revelația anului în întreaga Europă, a fost tras de mână de Sergio Ramos, dezechilibrându-se și căzând direct pe umărul stâng. Exact în cel mai important moment, în punctul culminant al sezonului, egipteanul s-a accidentat. Era minutul 25. A revenit pe teren, dar nu mai putea continua. A ieșit în lacrimi.

Dintr-o dată, nu doar finala Ligii era compromisă. "Prezența lui la Mondial e în pericol. Are probleme grave la umăr, a plecat la spital", a spus Jürgen Klopp imediat după meci. "Dacă ar fi putut, ar fi jucat. Nu arăta deloc bine. E incredibil ce s-a întâmplat, băieții au fost șocați când l-au pierdut pe Salah".

VIDEO cu faza accidentării!

Și managerul lui Liverpool, și doctorii clubului englez au crezut inițial că Mo a suferit o fractură de umăr. Ceea ce ar fi însemnat că visul Mondialului se spulberase. Era primul lui turneu final. Așteptat de 28 de ani de Egipt, care ratase șase competiții la rând.

La Cairo, a fost agitație mare azi-noapte. Ministrul Sportului susține însă că situația nu este atât de gravă. Salah nu ar avea fractură și ar putea să joace din nou după două săptămâni de pauză. 

44 de goluri a marcat Mohamed Salah în acest sezon la Liverpool în toate competițiile

"Cu siguranță, Sergio Ramos nu are acum niciun prieten în Egipt"
Jürgen Klopp, manager Liverpool

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.