Tenis

Ostapenko, distrusă după eliminarea de la Roland Garros: "Sunt atât de dezamăgită. A fost o zi catastrofală" » Ce explicații a găsit pentru înfrângere

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 mai 2018

Jelena Ostapenko, cea care anul trecut o învingea în finala de la Roland Garros pe Simona Halep, a părăsit azi competiția pariziană în primul tur. Letona a fost complet dărâmată după meci și a oferit o serie de declarații extrem de dureroase.

"Sunt atât de dezamăgită, atât de supărată. A fost o zi catastrofală. Cred că am jucat la 20% din capacitatea mea. Orice jucătoare capabilă să returneze 5 mingi ar fi putut să mă învingă. La început a fost bine, dar totul a mers din ce în ce mai prost.

Nu am fost eu însămi pe teren. Am încercat să lupt, dar ea a jucat foarte bine în apărare. Ziua nu începuse bine, am simțit că s-ar putea întâmpla așa ceva. Eram într-o stare proastă, nimic nu mergea cum mi-aș fi dorit. Am încercat să rămân pozitivă, dar în cele din urmă nu am reușit.

După turneul de la Roma m-am accidentat și nu am putut să mă pregătesc bine în aceste ultime zile. M-am antrenat antrenat foarte puțin înainte să joc în această duminică. Aș fi preferat să joc luni sau marți. Azi nu a fost destul, asta este. Voi încerca să uit acest meci, să revin mai puternică anul viitor", a declarat Ostapenko, potrivit L'Equipe. 

Detalii pe larg despre înfrângerea Jelenei Ostapenko în fața Katerinei Kozlova, aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.