Cupa Romaniei

Devis Mangia, la cel mai important succes al carierei: "Trofeul e pentru jucători, suporteri, club și oraș" » Ce a spus Gustavo

Mangia a făcut o baie de șampanie alături de jucătorii Craiovei // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 mai 2018

Devis Mangia, 43 de ani, antrenorul lui U Craiova, a vorbit despre succesul echipei sale în finala Cupei României cu AFC Hermannstadt, 2-0. 

"E greu să joci o finală, sunt foarte multe emoții. Cred că am evoluat foarte inteligent. Am mai jucat alte finală în carieră, am luat argintul, dar acum a venit și aurul. Trofeul e pentru jucători, suporteri, club și oraș. A fost o atmosferă superbă. N-am mai avut o asemenea performanță de 25 de ani, așa că e un rezultat foarte bun. Sper să-mi fac treaba cât mai bine în perioada următoare.

E momentul să fim fericiți pentru Cupă. Apoi trebuie să ne odihnim, abia după putem vorbi despre titlu", a declarat Mangia, la TV Digi Sport. 

"suntem prieteni pe teren și în afară"

Despre succesul istoric al oltenilor a vorbit și brazilianul Gustavo, marcatorul primului gol al lui U Craiova.

"Am avut toată familia alături de mine și mi-a transmis energie pozitivă. A fost o atmosferă foarte frumoasă! Merităm această Cupă, la fel cum o merită și suporterii, și orașul nostru. Am făcut un meci foarte bun, cel mai important e că am luptat foarte mult, am jucat cu inima și acest lucru s-a văzut. 

Am făcut un an foarte bun, toți suntem prieteni pe teren și în afară. Am fost foarte concentrați, iar acest lucru s-a văzut.

Nu știu ce voi face, mai am un an de contract.

Nu am mai câștigat trofeul de 25 de ani, sunt foarte fericit. Nu vom dormi în această noapte, vom sărbători, merităm să facem asta", a declarat Gustavo, la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.