Liga Campionilor

ȘOCANT! Continuă coșmarul lui Karius după prestația dezastruoasă din finală » Amenințări halucinante: "Îți vom ucide fata! Sper ca toată familia ta să piară de cancer"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 28 mai 2018

Loris Karius, portarul lui Liverpool, a fost asaltat cu sute de mesaje ale fanilor, furioși pentru gafele din finala cu Real, cu trimiteri violente la fata și familia neamțului. Poliția a deschis deja o anchetă.

Drama lui Loris Karius continuă și după întoarcerea de la Kiev. Portarul german a devenit inamicul public nr. 1 pentru fanii lui Liverpool care nu-i pot ierta gafele șocante din finala cu Real.

Numai că de la ironii și critici s-a ajuns prea departe, la amenințări cu moartea! "Îți vom ucide fata!" și "Sper ca toată familia ta să piară de cancer!", au fost cele mai agresive primite de goalkeeperul lui Klopp, vinovat la golurile lui Benzema și Bale.

Îl vor pe Donnarumma

Karius nu se teme pentru siguranța sa și a celor apropiați, dar poliția din Merseyside a anunțat că a deschis o anchetă. Orice mesaj agresiv trimis pe rețelele de socializare va fi cercetat, iar autorii riscă dosare penale.

La câteva ore după ce și-a îngropat echipa, Karius a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, în care și-a cerut scuze față de colegi, suporteri și ceilalți membri ai clubului. Presa britanică susține că deja i se caută înlocuitor goalkeeperului adus de la Mainz, Donnarumma fiind principala țintă a "cormoranilor".

10.000.000 €a costat-o pe Liverpool transferul lui Karius de la Mainz în 2016. N-a ratat niciun minut în ultima ediție a Ligii, din grupe până în finală

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.