Cupa Romaniei

Euforie după triumful din Cupa României U19 » Șefii lui Dinamo, detalii despre strategie și obiective: "Asta este cel mai important"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 mai 2018

Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori al clubului Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre victoria obținută în finala Cupei României U19, la penalty-uri, 10-9 în fața celor de la FCSB. 

"A fost o finală disputată, în care am avut tot timpul inițiativa, fiind echipa mai experimentată! În 5 ani am disputat 12 finale la juniori și am câștigat până acum 9 trofee. Mai avem de jucat finala campionatului sezonul ăsta, apoi Supercupa.

Ei sunt crescuți cu spirit de campioni. Joacă tot timpul la victorie. Obiectivele și principiile noastre de antrenament sunt acelea de a avea tot timpul mingea în posesie și de a presa tot timpul adversarul.

Pentru asta lucrăm metodic foarte mult și avem un profil clar al jucătorilor pe posturi. Dar cel mai important este faptul că avem la prima echipă foarte mulți jucători din academie", a declarat Răduță pentru GSP.ro.

Vezi și: VIDEO + FOTO New Dinamo prinde contur! "Câinii" se impun dramatic la penalty-uri în derby-ul cu FCSB din finala Cupei României U19

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.