Liga 1

Anunț surpriză făcut de Vasile Geambazi: "Am discutat cu ultrașii de la Peluza Sud!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 mai 2018

Patronul FCSB în acte, Vasile Geambazi, a dialogat cu ultrași din Peluza Sud, suporteri care sunt împotriva lui Gigi Becali și a echipei sale. Atitudinea sa este total opusă față de cea a lui Gigi Becali.

"Prefer să o conduc echipa cu Gigi. Știți cum se spune, «Cine n-are bătrâni, să-și cumpere». V-am zis, eu de la oameni, în viață, exact asta vreau să iau, lucrurile bune.

Știți cum sunt articolele alea despre Gigi numai cu lucrurile rele? Eu vreau numai partea cealaltă, cu lucrurile bune. Am putut să intru în dialog civilizat pe blog cu Sudul, cu toți ultrașii, nu m-a înjurat unul.

Știu să port un dialog civilizat, aduc argumente în discuție, dar când cineva încearcă să se certe cu mine nu vreau, n-am chef de scandal, de ce să mă cert? Ce obțin prin ceartă?", a declarat Vasile Geambazi pentru Fanatik. 

Ultrașii de la Peluza Sud sunt cei mai vehemenți împotriva lui Gigi Becali. Aceștia sunt alături de CSA Steaua, formație aflată în Liga a 4-a în prezent. 

Citește și: Vasi Geambazi a rupt tăcerea » Observații interesante ale moștenitorului lui Becali de la FCSB: "Vedeți stema aia de acolo?" » Atac la CSA și Talpan

Patronul celor de la FCSB se ia de vedetele echipei: "Astea-s niște aroganțe!" + Mesaj clar: "Nu cred că mai rămâne. Strică grupul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.