Liga 1

Șumudică, aproape de a lua în staff-ul său o legendă a lui Dinamo! Discuții în Arabia Saudită + Ce spune despre posibile oferte de la CFR și FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 mai 2018

Marius Șumudică spune că a ratat plecarea la Bursaspor, unde l-ar fi luat în stafful său pe fostul căpitan al lui Dinamo Giani Kiriță, lucru dezvăluit în direct la TV.

Tehnicianul român anunță și că are discuții cu o echipă din Arabia Saudită, însă nu ar refuza o ofertă de la CFR Cluj. 

"Îmi îmbogățeam staff-ul cu Giani Kiriță. Are licența A, îl voiam în echipa mea, e o legendă pentru Bursa. N-a fost să fie, a ieșit al doilea, asta este", a zis Șumudică la TV Digi Sport.

...despre CFR Cluj: "Pentru orice antrenor e tentantă o echipă precum CFR. E de luat în calcul. Nu am avut nicio discuție. Mai am ceva în Arabia Saudită. Acolo nu se mai plătesc salariile vehiculate, de 600.000 - 700.000. Nu mai sunt banii ăștia. Doar la echipele mari, Al Ahli, Al Hilal. Un antrenor român nu poate câștiga mai mult de 300.000 - 400.000. Știu ce vorbesc"

...despre o ofertă de la Gigi Becali: "Șumudică nu poate lucra la FCSB. Nu suntem compatibili. Nu aș accepta nici o ofertă de la FCSB. Să pierd simpatia dinamoviștilor și rapidiștilor? Vă dați seama ce pățesc dacă ajung acolo"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.