Liga 1

Dezvăluiri ULUITOARE făcute de Balaj: "Între el și conducătorii lui Dinamo erau înțelegeri ca echipa să piardă! Se făceau mese înainte de partide"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 May 2018

Cristi Balaj, fost arbitru, a dezvăluit după ACS Poli - Dinamo, scor 1-3, că Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, aranja meciurile împotriva formației roș-albe.

"M-am plictisit cât am arbitrat meciurile dintre Timişoara şi Dinamo. Ce regii făcea Iancu, când era la Timişoara, care acum e la puşcărieÎn multe meciuri exista o înţelegere între Iancu şi cei care erau atunci la Dinamo. Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză. Înţelegeri în a pierde Timişoara. Erau mese organizate înaintea jocurilor", a declarat Cristi Balaj la TV Telekom Sport. 

Balaj a vorbit și despre meciul Poli Timișoara - Dinamo, 1-1, disputat în martie 2007, în care timișorenii au trimis juniorii pe teren.

"Îmi aduc aminte de acel meci în care căuta o modalitate să bage juniorii sau să piardă. S-a terminat 1-1. Eu am arbitrat meciul acela. Alexa a fost singurul care a meritat cartonaşul roşu şi nu i l-am dat. În minutul 5, a venit şi a folosit cuvinte injurioase. M-au huiduit toţi spectatorii, pentru că atmosfera era făcută de Iancu.

Mi-am dat seama atunci că el căuta cartonaşul roşu. Am avut discuţii cu el, l-am chemat la mine, au venit şi coechipierii lui mai tineri şi i-am zis «de aceea m-ai înjurat, vrei să iei cartonaş roşu? Stai în teren să te faci de ruşine». Din fericire, s-a terminat 1-1 şi m-am bucurat, pentru că spectatorii și copiii ăia nu aveau nicio vină", a adăugat fostul arbitru.

  • Marian Iancu, 52 de ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare în octombrie 2014, în dosarul RAFO, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.  În iunie 2015 a primit o condamnare de 14 în dosarul Carom, fiind acuzat de înșelăciune și spălare de bani.
  • Marian Iancu a preluat clubul Poli Timișoara în 2005 și l-a condus până în 2011
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.