Campionate

VIDEO Balotelli, din nou titular pentru Italia după 1.434 de zile » Mesaj rasist împotriva lui + reacția atacantului

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 29 mai 2018

Italia a câștigat partida amicală cu Arabia Saudită, scor 2-1, iar Mario Balotelli a fost din nou titular în squadra azzurra și a marcat un gol.

De la Mondialul din 2014 nu mai jucase Mario Balotelli la naționala Italiei. A fost nevoie de numirea lui Roberto Mancini ca selecționer pentru a fi din nou titular în squadra azzurra, după 1.434 de zile. Și SuperMario a înscris în amicalul contra Arabiei Saudite de la St. Gall. O serie de fente și șut de la 20 de metri la colțul scurt. I-a dedicat reușita fostului său prieten Astori, căpitanul Fiorentinei care s-a stins din viață pe 4 martie: "Davide, acest gol este pentru tine! Ai privit meciul din cer alături de tata".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Mesaj rasist

Nu a fost totul frumos la testul din Elveția. "Căpitanul meu are sânge italian", scria pe un banner prins de tribună. Un atac direct la Balotelli, care putea purta banderola dacă nu juca Bonucci. Bannerul a fost ridicat de poliție, dar mesajul nu i-a scăpat jucătorului. A răspuns pe Instagram: "Treziți-vă, băieți! Suntem în 2018. Ajunge!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.