Tenis

HALEP - RISKE // Meciul Simonei Halep a fost amânat pentru mâine! La ce oră a fost programat

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 May 2018

Partida dintre Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) și Alison Riske (27 de ani, 83 WTA), din primul tur de la Roland Garros, a fost amânată pentru miercuri, ora 12:00, ora României. 

  • Meciul va fi primul de pe arena centrală "Philippe Chatrier" și poate fi urmărit liveTEXT cu foto pe GSP.ro și în direct pe Eurosport.
  • Dacă trece de Alison Riske, Simona Halep o va înfrunta în turul secund pe Taylor Townsend, 72 WTA
UPDATE 20:15

Meciul Simonei Halep din primul tur de la Roland Garros a fost amânat pentru mâine! Motivul invocat este lipsa nocturnei de pe arena "Philippe Chatrier". Organizatorii au stabilit ca meciul să înceapă de la ora 12:00, ora României.

UPDATE 19:15

Partida dintre Serena Williams și Kristyna Pliskova s-a terminat (vezi detalii AICI!). Urmează ultimul meci dinaintea înfruntării lui Halep, Jeremy Chardy - Tomas Berdych! Estimarea cea mai optimistă este 21:30, situația în care partida poate fi amânată pentru mâine.

UPDATE ora 18:30

Conform ultimelor estimări ale organizatorilor de la Paris, partida nu va începe mai devreme de ora 21:00. Meciul care se desfășoară acum pe "Philippe Chatrier", Serena Williams - Kristyna Pliskova, se prelungește. Urmărește înfruntarea liveTEXT AICI!

Simona Halep ar trebui să înceapă astăzi cursa spre primul titlu de Mare Șlem din carieră. Ploaia care s-a abătut asupra Parisului în prima parte a zilei poate duce însă chiar la amânarea partidei pentru mâine.

Deocamdată, ce se știe sigur e că meciul nu va începe de la 19:00, cum fusese anunțat inițial, ci în jurul orei 20:15. 

Arena Philippe Chatrier va găzdui înainte două înfruntări. Prima va fi partida dintre Serena Williams și Kristyna Pliskova, urmată de meciul de pe tabloul masculin dintre Jeremy Chardy și Tomas Berdych. 

Liderul WTA are de apărat 1.300 de puncte, după finala pierdută anul trecut în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6.

Vezi și: Sorana Cîrstea, eliminată în turul I la Roland Garros » A pierdut dramatic în trei seturi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.