Liga 1

Gigi Becali a făcut lista pentru mercato din această vară! Oferte pentru doi jucători

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 mai 2018

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre campania de achiziții de la FCSB. A anunțat că face 3 transferuri și a dezvăluit că îl va vinde pe William de Amorim, revenit de la Kayserispor, și că este o ofertă și pentru Antonio Jakolis. 

"Mai cumpărăm doi atacanți și un fundaș central. Cumpărăm sigur 3 jucători. Așteptăm răspuns de la Adam Nemec până la 1 iunie. Abang a căzut, nu ne mai interesează.

Dică a fost azi la mine, am vorbit despre Teixeira. El vrea să rămână, noi îl vrem. Să ne înțelegem la salariu. Am înțeles că el vrea mărire, dar să vedem, o să discutăm și poate rezolvăm.

Nu sunt supărat pe Valerică Găman, Dică e puțin supărat pe el, ar putea rămâne. Mie mi-a trecut. Mai vorbește lumea, poate va rămâne la Steaua", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre Jakolis și Amorim: "Jakolis nu vrea să rămână acolo (n.r. la Apollon Limassol). Îl opresc dacă vine înapoi. Dar știu că mai are o ofertă. Pe De Amorim îl vrea o echipă din Kazahstan. Ne dă 100.000 de euro împrumut și alți 400.000 pentru definitiv. Eu am cerut 200.000 pentru definitiv și gata. Altfel, îl dăm împrumut".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.