Liga 1

Declarațiile care aprind Oltenia » Nu toți fotbaliștii de la U Craiova îl impresionează pe Ionuț Chirilă: "Fără ei ar fi o echipă medie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 mai 2018

Fără echipă de mai bine de un an, Ionuț Chirilă (52 de ani), consideră că U Craiova ar fi o formație "medie" fără realizările tridentului din ofensivă Gustavo-Mitriță-Băluță.

"Nu știu ce ar fi Craiova fără Băluță, Mitriță sau Gustavo. Sunt explozivi în ultimii 30 de metri. Fără cei trei, Craiova e o echipă medie. Se vede foarte mult că realizările celor 3 cravașează jocul, ei dau acea viteză care lipsește multor echipe. Mitriță are o schimbare de picior fulminantă, Băluță are accelerări incredibile din zona centrală, iar Gustavo este un element-surpriză, care îi destabilizează mereu pe adversari.

În rest, jocul Craiovei are fisuri. Atât la mijloc cât și în defenisvă. Craiova nu are anvergura de a lua titlul. Îi trebuie plusvaloare", a declarat Ionuț Chirilă, la Pro X.

Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA, Concordia Chiajna, Poli Iași și ASA Târgu Mureș. 

Vezi și:  EXCLUSIV » VIDEO Reverența fotbaliștilor lui Mangia pentru fanii din Craiova după Cupa câștigată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.