Liga 1

Ioan Andone își pregătește revenirea în antrenorat și vorbește despre parcursul lui Dică: "Al patrulea an nu se mai acceptă fără campionat la Steaua!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 May 2018

Ioan Andone (58 de ani) a vorbit despre revenirea în antrenorat și spune că se simte atras de un proiect de genul celui implementat la CFR Cluj în sezonul recent încheiat. 

"Dacă îmi găsesc ceva bun, sunt pregătit să revin. Am înteligența necesară și experiența să construiesc o echipă. Mi-e dor de fotbal. Dacă nu antrenez, mă duc la televiziuni, merg să văd meciuri, asta mi-e meseria. Aș vrea un proiect serios, cum a fost la CFR anul ăsta. Cum e și la Craiova. Când președintele își face treaba și conducerea creează condițiile necesare pentru performanță, vin și rezultatele", crede "Ando".

"al patrulea an nu se mai acceptă la Steaua fără campionat!"

"Fălcosul" a vorbit și despre parcursul lui Nicolae Dică la FCSB, dar și despre relația acestuia cu patronul George Becali. 

"Nu-i reproșez nimic lui Dică, dar a avut multe de învățat în acest an. Ca antrenor e mult mai dificil. E cea mai grea meserie din organigrama unui club. Dacă i se dă șansa de a continua, dacă va avea rezultate și va lua titlul... al patrulea an nu se mai acceptă fără campionat la Steaua! În plus, relația asta patron-antrenor e dificilă, Gigi e impulsiv, se implică în mersul echipei. Dacă nu clarifici relația asta, ai probleme", a declarat Andone, la Pro X. 

Vezi și: Bratu primește un avertisment clar de la Ioan Andone: "Să nu se lase înșelați, le va fi greu în sezonul viitor"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.