Liga 1

EXCLUSIV Gigi, cifrele nu mint! Jucătorul pe care Becali îl acuză că e indolent și-a surclasat net toți coechipierii

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 30 mai 2018

În topul randamentului în lotul FCSB-ului, Constantin Budescu, 29 de ani, îi surclasează detașat pe ceilalți jucători ofensivi din lot. 

Budescu a fost ameninţat de Becali că va fi îndepărtat din lot din cauza faptului că în unele meciuri a fost acuzat că e indolent, însă cifrele cele mai importante din dreptul oricărui fotbalist confirmă în mod clar că fostul jucător al Astrei a fost cel mai eficient de pe parcursul sezonului recent încheiat.

Ţinând cont de toate meciurile şi de toate competiţiile, Costică are cea mai redusă frecvenţă de minute la care produce un gol: fie marchează, fie oferă pasă decisivă.

Singurul care, pe parcursul lui 2017-2018, a ţinut pasul la acest capitol cu Budescu a fost Gnohere. Spre deosebire de Budi, Harlem a marcat mai mult, dar nu are nici măcar un assist.

Câştigă cel mai bine

Budescu are un salariu de 20.000 de euro lunar, la fel cum câştigă şi Alibec şi Teixeira. Spre deosebire de cei doi, Budescu are o clauză conform căreia clubul trebuie să-i vireze câte 100.000 de euro înaintea fiecărui sezon. Practic, contractul său anual e de 340.000 de euro, cel mai mare de la FCSB.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală cifrele concrete care îl plasează pe Budescu deasupra oricărui jucător din echipa lui Dică, dar și difereneța uriașă față de cealaltă vedetă din lot, Denis Alibec 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.