Tenis

SIMONA HALEP - ALISON RISKE // Presa internațională despre jocul Simonei Halep din meciul cu Riske: "S-a chinuit să-și găsească ritmul, a fost inconsecventă"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 mai 2018

Simona Halep a avansat azi în turul II de la Roland Garros după victoria în trei seturi reușită în fața americancei Alison Riske, scor 2-6, 6-1, 6-1. În turul următor va juca mâine, tot împotriva unei americance, Taylor Townsend (n.r. 22 de ani, 72 WTA).

Presa internațională a comentat pe larg subiectul revenirii Simonei Halep, remarcând și aspecte negative în jocul liderului mondial.

"Simona Halep s-a chinuit să-şi găsească ritmul în primul joc de la Roland Garros. Inconsecventă pe linia din spate, Halep a riscat să devină doar cel de-al 6-lea cap de serie din istorie eliminat în primul tur la un turneu de Grand Slam. În cele din urmă, românca a recâştigat iniţiativa şi a reuşit să obţina cea de-a şaptea victorie a sezonului printr-o revenire, după ce a pierdut primul set", au scris cei de la Tennis World.

"Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Alison Riske. Cu o zi întârziere, numărul 1 mondial a evitat o surpriză, după ce în primul set a comis 16 erori neforţate şi doar patru lovituri câştigătoare. Halep a revenit însă în meci şi s-a impus într-o manieră autoritară, cu 20 de lovituri câştigătoare şi 28 de erori neforţate", a notat site-ul oficial al WTA.

"Numărul unu mondial şi-a început cursa pentru adjudecarea primului Grand Slam al carierei cu o revenire nervoasă, într-un meci amânat din cauza ploii", notează BBC.

"Simona Halep a avut un start ratat de meci, dar a luat apoi măsuri împotriva lui Alison Riske", au scris și francezii de la L'Equipe.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.