Campionate

Abramovici vrea să îi facă pe plac lui Sarri » E gata să achite 110 milioane de euro pe fotbalist!

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru Stănilă  —  miercuri, 30 mai 2018

După un sezon sub aşteptări înregistrat de Chelsea, managerul Antonio Conte pare că nu va mai beneficia de credit din partea londonezilor, iar locul său va fi luat de Maurizio Sarri, care şi-a stabilit deja principala ţintă de transferuri.

Potrivit Corriere dello Sport, fostul antrenor de la Napoli l-a anunţat deja pe Roman Abramovici, patronul clubului, că şi l-ar dori pe Mauro Icardi (25 de ani), atacantul şi căpitanul lui Inter Milano, iar miliardul rus este dispus să îi plătească clauza de reziliere în valoare de 110 de milioane de euro, valabilă doar până la 15 iulie şi exclusiv pentru cluburile din afara campionatului italian.

Atacantul argentinian a avut un sezon excelent în tricoul "nerazzurilor", terminând sezonul din Serie A în postura de golgheter, cu 29 de goluri, la fel ca Immobile, fotbalistul lui Lazio, având astfel un rol decisiv în obţinerea calificării de către Inter în grupele Champions League.

Lăsat surprinzător în afara lotului Argentinei pentru Campionatul Mondial de către selecţionerul Jorge Sampaoli, Mauro Icardi ar putea rezolva problemele lui Chelsea din ofensivă, după un sezon în care Alvaro Morata nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar londonezii au încheiat pe poziţia a cincea, care o duce doar în Europa League.

După ce a evoluat la echipele de tineret ale Barcelonei, Icardi a fost transferat de Inter Milano de la Sampdoria, pentru 13 milioane de euro, în vara anului 2013. Până în prezent, vârful sud-american a evoluat în 182 de partide pentru formaţia de pe "Giuseppe Meazza", trecându-şi în cont 107 goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.