Tenis

Aroganță? Ce a spus Elina Svitolina înaintea duelului cu Mihaela Buzărnescu: "Nu-mi bat capul cu asta"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 May 2018

Elina Svitolina, favorita 4 de la Roland Garros și câștigătoarea turneului de la Roma, nu a pierdut niciun set până acum la Paris și nu-și face prea multe griji nici înaintea meciului de vineri cu Mihaela Buzărnescu. 

Ucraineanca a vorbit într-o conferință de presă despre Buzărnescu și a rămas surprinsă de ascensiunea avută de aceasta în ultimul an, când a ajuns de pe locul 538 pe 32. 

"Nu o cunosc foarte bine pe Mihaela. Nu a jucat de mult timp, apoi, dintr-o dată, a decis să se întoarcă. Şi s-a întors cu stil, este în preajma locului 30. Ştiu că loveşte cu mâna stângă, că îi place să conducă jocul, dar cam atât. Nu pot spune multe despre ea pentru moment.

Voi urmări imagini pe Youtube, iar cei din staff-ul meu îmi vor da sfaturile de care am nevoie. Nu îmi bat capul cu faptul că este stângace, pentru mine nu contează asta", a spus ucraineanca la conferința de presă de miercuri, imediat după ce a învins-o pe Viktoria Kuzmova, 6-3, 6-4. 

Duelul dintre Mihaela Buzărnescu și Elina Svitolina, primul lor meci direct, va avea loc vineri. Ora de disputare a partidei va fi anunțată în această seară. 

Citește și: CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Cum a reacționat Mihaela Buzărnescu atunci când a aflat că o va întâlni pe jucătoarea care a învins-o lejer pe Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.