CM 2018

VIDEO Alarmă în Rusia, cu 15 zile înainte de Mondial » Al 3-lea eșec consecutiv, 6 meciuri la rând fără victorie » Explicații caraghioase ale selecționerului

Priviri deznădăjduite ale jucătorilor ruși după încă o înfrângere în partidele amicale // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 31 mai 2018

Gazdele turneului final nu au mai învins pe nimeni din 7 octombrie, de la 4-2 în fața sud-coreenilor.  Explicația selecționerului Stanislav Cercesov sună comic: "Am vrut să câștigăm. Totuși, din păcate, am pierdut".

Rușii organizează în premieră un Mondial, numai că naționala lor e în criză. De formă, de joc, de încredere.

După două meciuri dificile, ambele pierdute în fața unor favorite la titlu, 0-3 cu Brazilia și 1-3 cu Franța, esticii au fost învinși și de modeștii austrieci la Innsbruck. 0-1. (VIDEO)

A treia înfrângere consecutivă a echipei lui Cercesov, a patra în ultimele cinci amicale. Șase partide în șir fără victorie. Când a fost ultima? Cu aproape 7 luni în urmă: pe 7 octombrie, 4-2 contra sud-coreenilor!

Cum comentează selecționerul? Caraghios: "Am vrut să câștigăm. Totuși, din păcate, am pierdut". Cercesov crede însă că eșecul din Tirol a fost cauzat de pregătirea fizică dură făcută în cantonament: "Gândim repede, dar picioarele sunt grele. Nu suntem proaspeți. E limpede că am tras 12 zile pentru a fi proaspeți în viitor". 

"Am jucat bine, însă ne-a lipsit ultima pasă. Nu vorbim de finalizare, ci de ultima pasă. Trebuie să mai lucrăm la această ultimă pasă. Contra Turciei, va fi mai bine"
Stanislav Cercesov, selecționer Rusia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.