Campionate

FOTO Cuvinte emoționante ale fotbaliștilor lui Real la despărțirea de Zidane » Mesajul lui Cristiano Ronaldo

+3 Foto
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 31 mai 2018

Zinedine Zidane, antrenorul care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor și 9 trofee în doar doi ani și jumătate, pleacă de la Real: "E nevoie de o schimbare pentru ca echipa să continue să câștige".

Ca un foc de artificii a fost Zinedine Zidane la Real. A explodat dintr-o dată în noapte, a luminat cerul cu 3 Ligi ale Campionilor una după alta, uluind Europa în doi ani și jumătate fără egal în fotbal, apoi s-a stins la fel de brusc precum a apărut.

La 46 de ani, pe care îi va împlini pe 23 iunie, francezul pleacă de la Madrid acum, când e cel mai bun antrenor, cu 9 trofee galactice într-un timp record. Cu o explicație surprinzătoare într-o conferință-șoc, venită din neant, anunțată de la o oră la alta: "E nevoie de o schimbare pentru ca echipa să continue să câștige".
De obicei, auzeam aceste cuvinte în clipa în care un tehnician era dat afară sau abandona el într-o situație de coșmar. Zidane vrea să resusciteze los Blancos în vârful piramidei.

Reacțiile jucătorilor madrileni

  • "Sunt mândru că am fost jucătorul tău. Mister, îți mulțumesc pentru tot"Cristiano Ronaldo, atacant Real

 

  • "Mister Zizou. M-am bucurat ca un copil de fiecare antrenament, de fiecare sfat. Ai scris istorie cu pasiunea ta, devotamentul tău, munca ta și, mai ales, cu modestia ta. Merci Mister"Marcelo, apărător Real

 

  • "Doi ani și jumătate incredibili. Moștenirea ta nu va dispărea niciodată. Unul dintre cele mai frumoase capitole din istoria iubitului nostru Real"Sergio Ramos, căpitan Real

70%a fost procentul victoriilor lui Real cu Zidane antrenor: 104 din totalul de 149 de meciuri (29 de egaluri, 16 eșecuri)

393 de goluri a marcat Real în 149 de partide cu Zidane pe bancă, o medie de 2,6 reușite pe meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.