Handbal

A făcut meciul vieții și i-a adus titlul lui Dinamo în finala cu Steaua: "Suntem cei mai buni!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Marian Ursescu  —  joi, 31 mai 2018

O seară incredibilă pentru Saeid Heidarirad, iranianul care recunoaște că a făcut meciul vieții sale în victoria obținută în meciul decisiv cu Steaua, care a adus al treilea titlul consecutiv lui Dinamo, scor 22-19.

Apără Saied! Apără Saied! De 22 de ori s-a auzit pe comentariul meciului de aseară această propoziție. Iranianul a fost incredil, el care leșinase după meciul al doilea, slăbit de o răceală puternică prin care trecuse înaintea partidei.

Saied, felicitări, ești campion cu Dinamo!
- Felicitările trebuie să le primească defensiva din fața mea. Echipa a luptat incredibil, nu am vrut să cedăm nici un moment. Sunt foarte fericit acum!

- Ce ați discutat la pauză, după o primă repriză nu foarte bună?
- Am zis să nu cedăm, să jucăm, să luptăm. Știam că putem întoarce și că putem să revenim. Am avut încredere în echipa mea. Nu-mi pot imagina, toată lumea a luptat, noi a trebuit să jucăm și împotriva fanilor Stelei, dar acum suntem campioni.

- Ești acum eroul lui Dinamo!
- Nu puteam fi erou de unul singur! Toate echipa, apărarea din față, fanii noștri, antrenorul, cei care au crezut în noi, cu toții au contribuit la acest titlu. Dinamo e campioană, suntem cei mai buni!

Vezi și: VIDEO + FOTO Dinamo e CAMPIOANA României la handbal masculin! Meci decisiv DRAMATIC cu Steaua + incidente la final

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.