Campionate

Dani Alves a lăsat fotbalul pentru o perioadă și s-a pus cu burta pe carte! Va studia la o celebră universitate a lumii

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 01 iunie 2018

Daniel Alves, aflat în vacanță forțată din cauza accidentării la genunchi, studiază la Harvard despre administrarea afacerilor

Daniel Alves n-a făcut o dramă din ghinionul ratării Mondialului din Rusia. Fundașul dreapta brazilian, care-i va lipsi mult lui Tite, profită de vacanța obligată pentru a studia. Și nu chiar oriunde, ci la celebra universitate americană Harvard, unde și-a propus să obțină licența în administrarea afacerilor, specializate pe domeniul sportului.

"Viața este compusă dintr-o colecție de experiențe și, cu siguranță, aceasta îmi va servi în viitor", a comentat jucătorul lui PSG pe Instagram, sub poza postată alături de renumita sa profesoară, Anita Elberse (FOTO).

Internaționalul carioca, 35 de ani, a pierdut ultimul turneu final major din carieră din cauza unei accidentări la genunchi, în finala Cupei Franței cu Les Herbieres. Fagner și Danilo sunt variantele de back-up ale lui Tite. 

106 selecții și 7 goluri are Daniel Alves în "naționala" Braziliei, cu care a cucerit Copa América în 2007 și de două ori Cupa Confederațiilor, în 2009 și 2013

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.