Tenis

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Svitolina nici nu știe ce a lovit-o la meciul cu Buzărnescu: "A urcat rapid în clasament"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Roxana Fleşeru  —  vineri, 01 iunie 2018

Elina Svitolina a vorbit la conferința de presă despre înfrângerea suferită în fața Mihaelei Buzărnescu.

"Nu știam prea multe despre ea pentru că a urcat rapid în clasament. Dar am urmărit câteva filmulețe.

De fapt, eu am fost ieșită din formă, nu mi-am găsit ritmul și jocul și chiar m-am zbătut, dar ea jucat un tenis excelent, a fost pe minge de fiecare dată și nu am putut face prea multe", a spus Svitolina.

Întrebată ce viitor îi prevede româncei, Elina a răspuns:

"Cred că joacă un tenis bun, nu am văzut-o cum evoluează pe hard, îi știu rezultatele. Greu de spus, cu mine a jucat excelent și dacă poate face la multe meciuri și la presiune poate urca mult în clasament".

  • Mihaela Buzărnescu (30 de ani / 33 WTA) a trecut în turul 3 de la Roland Garros de Elina Svitolina (23 de ani / 4 WTA), scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală.
  • Următoarea adversară a româncei este Madison Keys (23 de ani, 13 WTA), care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-1, 7-6. Meciul va fi duminică.
  • Calificarea în optimile de finală ale competiției i-a asigurat Mihaelei un câștig de 222.000 de euro.

Vezi și:  VIDEO+FOTO // SENZAȚIONALĂ! Mihaela Buzărnescu e în "optimi" la Roland Garros » O învinge pe Elina Svitolina și își cunoaște următoarea adversară

Mihaela Buzărnescu explică secretul unui succes magnific la Roland Garros: "Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou. Și mi-a ieșit!"

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Madison Keys, confuză înaintea meciului cu Buzărnescu: "Nu știu să-i pronunț numele și n-am văzut-o jucând"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.