Liga 1

Becali face tactica anti-Budescu! Ce i-a cerut lui Dică

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Gigi Becali îi cere lui Dică să treacă la 4-3-3, un sistem în care vedeta echipei nu ar mai avea post, fiindcă poziția din spatele vârfului s-ar desființa.

FCSB schimbă tactica pentru sezonul următor și victima modificării strategiei e chiar cel mai bun jucător. Noua ideologie îi aparține lui Becali: "I-am transmis lui Dică foarte clar: din sezonul viitor vreau să jucăm 4-3-3, că mi-a plăcut cum s-a mișcat Craiova cu trei oameni în față!". Nicolae a aplicat până acum comenzile pe care le-a primit de la patron. Dacă aderă și la ideea asta, Budescu dispare din echipă, fiindcă i se desființează postul!

Steliștii au jucat în 4-2-3-1 în sezonul acesta, cu Budescu în mijlocul celor trei din spatele vârfului, adică pe poziția pe care evolua și la Astra. Cam singurul post pe care poate să-l ocupe Budi.

Cum arată FCSB cu tactica nouă a lui Gigi: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Qaka, Pintilii, Moruțan - Man, F. Tănase, F. Coman

Alte detalii despre situația lui Budescu și cum a intervenit selecționerul Contra, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.