Liga 1

Decizie de ultimă oră a unui titular dinamovist! Suporterii au avut un rol hotărâtor în prelungirea contractului: "Sigur vom câștiga un trofeu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iunie 2018

Răsturnare de situație! Deși despărțirea părea iminentă, portarul Jaime Penedo, 36 de ani, a acceptat oferta de prelungire pe un an a contractului cu Dinamo.

Goalkeeperul care va merge la Campionatul Mondial cu naționala din Panama este așteptat mâine, de la ora 12:00, la hotelul RIN să semneze noul contract, valabil pe un an. Portarul va pleca duminică la națională.

Negocierile s-au tergiversat și chiar picaseră acum câteva zile, pentru că Penedo ceruse o clauză prin care să fie lăsat să plece gratis dacă primește o ofertă după Campionatul Mondial din Rusia.

MESAJELE L-AU CONVINS

Decizia lui Penedo este legată și de mesajele primite la postarea pe care a făcut-o pe Instagram, când și-a luat «la revedere».

"Dacă ești câine adevărat rămâi la Dinamo", "Noi vrem să stai aici, dar nu e decizia noastră", "Te rugăm să rămâi, ești cel mai bun portar", "Nu pleca, ești cel mai bun din lume, avem nevoie de tine. Acest sezon a fost o greșeală, dar în următorul sigur vom câștiga un trofeu" sunt doar câteva dintre mesajele primite de Penedo. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.