Liga 1

Anunț-bombă făcut în direct la TV! Pițurcă poate reveni în Liga 1: "A semnat un precontract"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iunie 2018

CFR Cluj are mari șanse să se despartă în zilele următoare de Dan Petrescu, tehnician care are o ofertă foarte bună din China. În acest moment sunt doi antrenori care se luptă pentru postul pe care îl va lăsa liber Petrescu.

Este vorba despre Victor Pițurcă și Edi Iordănescu. Chiar dacă al doilea părea să fie favorit, jurnalistul Decebal Rădulescu anunță că șefii ardelenilor ar fi semnat un precontract cu fostul selecționer.

"Am o informație de ultimă oră, care este adevărată. CFR ar fi semnat un precontract cu Victor Pițurcă! Am auzit că Iuliu Mureșan a vorbit cu Victor Pițurcă și au semnat o înțelegere", a spus Decebal Rădulescu, la TV Digi Sport.

Narcis Răducan merge pe mâna lui Edi Iordănescu

Bun prieten cu fostul tehnician al Astrei, Narcis Răducan e convins că Edi Iordănescu va prelua banca tehnică a campioanei României. 

"E foarte târziu deja, echipa are nevoie de antrenor. Eu cred că Edi se va duce, dar cu siguranță nu știu, pentru că nu sunt implicat. dar, e adevărat că și numele lui Victor Pițurcă este vehiculat acolo, un antrenor de mare valoare, care poate continua ce a început Dan Petrescu, dar eu cred că Edi Iordănescu va fi antrenorul ardelenilor", a spus și Răducan. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.