Campionate

El e singurul jucător de la Real Madrid care nu şi-a luat «la revedere» în mod public de la Zidane

Articol de Socaciu Narcis  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Gareth Bale, 28 de ani, este singurul fotbalist al "albilor" care nu a scris niciun mesaj pe rețelele de socializare la despărţirea de Zidane.

Majoritatea jucătorilor de la Real Madrid au postat mesaje în care şi-au exprimat respectul faţă de acesta. Tehnicianul de 45 de ani a surprins pe toată lumea cu decizia sa, la doar câteva zile după ce a adus pe "Bernabeu" cel de-al treilea trofeu UEFA Champions League consecutiv.

Bale a fost activ ieri pe reţelele de socializare, felicitându-l pe Lucas Vazquez pentru că a devenit tată, şi a făcut câteva glume cu Toni Kroos, însă nu a scris nimic despre Zidane.

Relaţia dintre Gareth Bale şi Zinedine Zidane nu a fost deloc una bună. Starul galez s-a înfuriat când Zizou l-a "uitat" pe banca de rezerve şi i-a preferat în locul său pe Isco sau pe Asensio. În finala UEFA Champions League, Bale a intrat după pauză, înscriind două goluri cu Liverpool în victoria cu 3-1. După meci, Bale a dat de înţeles că vrea să plece şi a anunţat că va lua o decizie în scurt timp: “ Am nevoie să joc săptămânal, iar asta nu s-a întâmplat în acest sezon dintr-un motiv sau altul. Trebuie să discut în vara aceasta despre viitorul meu cu agentul de joc".

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.