Liga 1

OFICIAL Acord Dinamo - Penedo » Primele declarații ale portarului panamez + Reacția lui Dănciulescu

Foto: fcdinamo.ro

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Jaime Penedo, 36 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo și va continua la formația alb-roșie, la care a venit în urmă cu două sezoane.

Deși negocierile erau inițial în impas, insistențele fanilor dinamoviști l-au convins pe panamez să semneze prelungirea contractului, acesta fiind un jucător de bază în echipa lui Florin Bratu.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord cu Dinamo", a spus Penedo pentru Gazeta Sporturilor.

Informația GSP a fost confirmată la ora 13:30 de site-ul oficial al "câinilor": "Portarul panamez Penedo Cano a semnat în urmă cu câteva momente un nou contract cu FC Dinamo București, valabil până la finalul sezonului competițional 2018-2019". Imediat după a venit și reacția directorului general Ionel Dănciulescu: "Felicitări, «câine»! Mă bucur nespus să te avem alături și în sezonul următor! Mult succes la Mondiale, «câinii» sunt alături de tine! #ddb".

merge la mondial

Portarul Penedo este singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din Rusia, fiind convocat în lotului naționalei Panama. În acest sezon, Penedo a jucat 37 de meciuri pentru Dinamo. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Arabe Unido, Cagliari, Osasuna, CSD Municipal, Los Angeles și Saprissa.

fanii l-au convins

"Dacă ești câine adevărat rămâi la Dinamo", "Noi vrem să stai aici, dar nu e decizia noastră", "Te rugăm să rămâi, ești cel mai bun portar", "Nu pleca, ești cel mai bun din lume, avem nevoie de tine. Acest sezon a fost o greșeală, dar în următorul sigur vom câștiga un trofeu" sunt doar câteva dintre mesajele primite de Penedo pe Instagram, în comentarii.

Citește și: EXCLUSIV Înlocuitor pentru Nemec! Atacantul care va juca în Ștefan cel Mare în următoarele două sezoane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.