Tenis

Buzărnescu, lăudată de Wozniacki! Cuvinte mari din partea danezei: "Era doar o chestiune de timp"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 33 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (23 de ani, 4 WTA), scor 6-3, 7-5 (Detalii aici).

Caroline Wozniacki (27 de ani locul 2 WTA), a vorbit despre rezultatele Mihaela Buzărnescu și a lăudat jocul româncei din ultima perioadă.

"O știu de 15 ani (n.r. de la turnee de junioare). A fost mereu o jucătoare bună, dar a avut multe probleme medicale. Mereu știam că are valoare și poate juca la acest nivel. Am avut meciuri grele când am jucat cu ea la US Open și la Australian Open. Au fost dueluri tari. Știam că e doar o chestiune de timp până când va urca în clasament și va fi cap de serie la un Grand Slam", a declarat Caroline Wozniacki pentru New York Times.

"Mihaela Buzărnescu, jucătoare cu doctorat în știința sportului, reușește cel mai mare șoc la Roland Garros"
New York Times despre eliminarea Elinei Svitolina

Citește și: CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Buzărnescu, despre ce a trăit la supermeciul cu Svitolina: "Când vezi că ești aproape de victorie, te încearcă niște gânduri"

Citește și: Tatăl și antrenorul Mihaelei Buzărnescu a vorbit despre calificarea de senzație a fiicei sale: "Sincer, nu ne-am gândit la bani"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.