Liga 4

EXCLUSIV Interes major pentru finala din play-off-ul Ligii a 4-a! Măsură importantă luată de AMFB: "Oamenii pot veni liniștiți la meci"

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Derby-ul decisiv pentru supremație în play-off-ul Ligii a 4-a, cel dintre Steaua și Academia Rapid, se va juca pe Arena Națională! Interesul este pe măsură, iar AMFB caută să ia măsuri importante pentru siguranța suporterilor. 

  • Academia Rapid - Steaua este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Telekom și liveTEXT pe GSP.RO. 

Claudiu Baboia, secretarul general al AMFB, a anunțat că până în acest moment s-au vândut aproximativ 15.000 de bilete, incluzând aici atât cele date la Arena Națională, cât și la casele de bilete de la stadioanele Ghencea și Giulești.

De asemenea, oficialul AMFB a dezvăluit că tichetele de la inelul I în peluza rapidistă s-au epuizat, așa că la cererea giuleștenilor a fost deschis și inelul 2.

AMFB A luat măsuri suplimentare de siguranță 

Precedentul meci de pe Arena Națională dintre Academia Rapid și Steaua (3-1) a fost oprit în repetate rânduri din cauza incidentelor din peluze, care s-au extins și în zona tribunei a II-a, unde se aflau femei și copii. 

Acum, Claudiu Baboia a anunțat că AMFB a luat măsuri importante pentru ca incidentele să nu se repete: "Am suplimentat numărul stewarzilor cu 50% peste c\t ni s-a cerut pentru a fi siguri că nu vor fi incidente. Deci oamenii pot veni liniștiți la meci, în zonele tampon de la peluze sunt mult mai mulți oameni de ordine, la fel și la tribuna a 2-a. Vrem să fie un spectacol frumos pe teren și în peluze, iar lucrurile să fie la locul lor". 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meciuri
3. FC Dinamo 1 punct, 2 meciuri
4. AS Tricolor 1 punct, 2 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.