Liga 1

EXCLUSIV A semnat, dar încă poate pleca! Am aflat clauza-surpriză din contractul lui Penedo

Articol de Victor Vrînceanu  —  Saturday, 02 June 2018

Jaime Penedo, 36 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo și va continua la formația alb-roșie, la care a venit în urmă cu două sezoane.

Portarul din Panama a semnat un contract pentru un an, însă Dinamo nu este convinsă 100% că îl va avea în sezonul viitor în poartă.

Penedo și-a păstrat în contract o clauză conform căreia va putea pleca oriunde după Campionatul Mondial. Condiția este ca acel club să achite 100.000 de euro.

MERGE LA MONDIAL

Portarul Penedo este singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din Rusia, fiind convocat în lotului naționalei Panama. În acest sezon, Penedo a jucat 37 de meciuri pentru Dinamo. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Arabe Unido, Cagliari, Osasuna, CSD Municipal, Los Angeles și Saprissa.

FANII L-AU CONVINS

"Dacă ești câine adevărat rămâi la Dinamo", "Noi vrem să stai aici, dar nu e decizia noastră", "Te rugăm să rămâi, ești cel mai bun portar", "Nu pleca, ești cel mai bun din lume, avem nevoie de tine. Acest sezon a fost o greșeală, dar în următorul sigur vom câștiga un trofeu" sunt doar câteva dintre mesajele primite de Penedo pe Instagram, în comentarii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.