Tenis

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a evoluat pe Terenul 18 » Explicații oficiale + de ce Nadal nu va juca niciodată pe acea arenă

FOTO: Raed Krishan

Articol de Roxana Fleşeru  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Simona Halep s-a calificat azi în optimile de finală de la Roland Garros. Jucătoarea noastră a învins-o fără emoții pe Andrea Petkovic, 7-5, 6-0, și urmează să o înfrunte în optimi pe belgianca Elise Mertens. 

  • Specialistul GSP.ro în tenis, Roxana Fleșeru, este la Paris și transmite cele mai importante informații despre românii prezenți pe tabloul principal de la Roland Garros.

Remy Azemar, arbitrul principal al turneului, a explicat pentru L'Equipe care sunt criteriile după care se face repartizarea jucătorilor pe terenuri la Roland Garros.

El a recunoscut că terenul 18, cel pe care Simona Halep a înfruntat-o pe Andrea Petkovic, este unul secundar, dar a adăugat că este unul important, mai ales că este unul nou, și că avut meciuri bune și e potrivit pentru jucători precum Dimitrov și Thiem.

Oficialul a admis că niciodată nu-l va trimite pe Rafael Nadal pe acest teren pentru că este prea mic. Azemar a spus că atunci când se face programul se iau în calcul rezultatele jucătorului, cerințele televiziunilor care transmit competiția, interesul publicului, dorința jucătorilor, dar și cea a federației franceze.

Vezi aici cronica partidei Simona Halep - Andrea Petkovic 7-5, 6-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.