Liga 4

FOTO U Craiova, ironizată de ultrașii lui FCU Craiova după câștigarea Cupei: "Pierdurăți atâția ani..." » Echipa lui Mititelu are șanse mari să promoveze în Liga a 3-a

FOTO: Viața în peluză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

U Craiova a cucerit săptămâna trecută primul trofeu din acest secol, dar succesul nu i-a impresionat prea mult pe ultrașii din Peluza Sud 97, cei care susțin echipa lui Adrian Mititelu din Liga a 4-a. 

La ultimul meci din campionat, suporterii lui FC U Craiova au afișat un mesaj ironic la adresa rivalei din oraș: "Pierdurăți atâția ani la meciurile Științei așteptând un trofeu, primirăți acum unul oferit de "pesedeu".

Ultrașii alb-albaștri au mai afișat un banner, mesaj de susținere pentru echipa care luptă pentru promovarea în Liga a 3-a: "Mergem mai departe oriunde vei juca,
Peluza Sud mereu cu Știința".

Nucleul care susține FC U a refuzat orice formă de asociere cu CSU, echipa aparută în fotbalul românesc în 2013. După o perioadă de inactivitate, aceștia au revenit pe stadioane odată ce Mititelu a înscris echipa în actuala ediție a Ligii a 4-a Dolj. 

FC U Craiova e foarte aproape de promovare

La fel ca în București, unde CSA Steaua și Academia Rapid luptă pentru promovare, U Craiova dispută play-off-ul din Liga a 4-a Dolj.

Oltenii sunt pe primul loc, cu 33 de puncte, la 20 de puncte de urmăritoarea Dunărea Calafat, pe care au învins-o categoric azi, scor 4-0.

FC U Craiova ar urma să joace barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu câștigătoarea play-off-ului din Liga a 4-a Dâmbovița. În prezent, Cornești conduce în clasament, la 4 lungimi de urmăritoarea Gura Șuții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.