Liga 1

Haos total! Gigi Becali a cheltuit o avere în ultimii 3 ani » Diferențe colosale față de urmăritoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 June 2018

Trei ani la rând, FCSB a cheltuit dublu faţă de contracandidata în lupta pentru campionat şi de fiecare dată a terminat pe locul 2. Singurul trofeu a fost Cupa Ligii din 2016.

FCSB rămâne, conform cifrelor oficiale ale Ministerului Finanţelor, cel mai stabil club din România, însă gruparea lui Gigi Becali propune cel mai mare paradox din fotbal: cheltuieşte sume incredibil de mari pentru nivelul din fotbalul nostru, însă pierde titlurile pe bandă rulantă. Ultimii 3 ani sunt argumentul suprem că nu banii decid campioana în Liga 1.

Nu doar că nu există termen de comparaţie între cheltuieli, pentru fiecare din cei 3 ani, dar FCSB a rulat mereu aproape dublu sau chiar mai mult faţă de echipa în spatele căreia s-a clasat. De exemplu, sezonul trecut, Gigi Becali a avut cheltuieli de aproape 19 milioane de euro, dar a pierdut titlul în faţa Viitorului, care în dreptul sumelor cheltuite nici măcar n-a atins 8 milioane.

În total, în ultimii 3 ani, FCSB a trecut de 50 de milioane de euro cheltuite şi nu s-a ales cu niciun titlu. De fapt, în această perioadă, FCSB a câştigat un singur trofeu, Cupa Ligii în vara lui 2016.

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri o analiză completă a situației incredibile în care se află FCSB în fotbalul românesc.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT: 

Toate detaliile finalei Academia Rapid - Steaua! EXCLUSIV Interviuri cu două dintre vedetele echipelor: "Să nu-i subestimăm" / "Uitați ce a fost! Asta e finala"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.