Liga 1

Mutu trage concluziile după ce a fost la un pas de dezastru! Fanii i-au cerut demisia: "Ce-ați vrea? Să ne dea premii? Eram retrogradați!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iunie 2018

Adrian Mutu a tras concluziile unui meci de infarct cu Juventus, terminat la egalitate, scor 2-2, rezultat care o trimite pe Voluntari la baraj și pe ACS Poli Timișoara în liga a 2-a. 

"Mă așteptam să fie un meci greu, Juventus e o echipă incomodă. A fost un meci de infarct, bine că am reușit să luăm acest punct și să ne ducem la baraj. Juventus a ajuns de două ori la poartă și a dat gol de fiecare dată. Greșelile unor jucători ne duc în astfel de situații. E o lipsă de concentrare inexplicabilă.

S-a încheiat, am trecut și de acest hop, important este să recuperăm și să abordăm acest baraj foarte atent. Va fi la fel de greu, Chindia e o echipă bună.Nu m-am uitat la penalty. Când eram jucător executam astfel de penalty-uri, dădeam scărițe, dar când nu depinde de mine e mai greu.

Normal că fanii mi-au strigat demisia, când ești retrogradat ce-ați vrea, să mi se dea premiu? Dar pe mine astfel de momente mă motivează să devin mai bun, să-mi îndeplinesc obiectivul", a zis Adrian Mutu la LookTV.

Citește și: 

VIDEO + FOTO Dramatism total în ultima etapă din play-out! Voluntari prinde barajul în minutul 88, ACS Poli a retrogradat direct

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.