Tenis

ROLAND GARROS // Serena Williams, declarații incredibile despre Maria Sharapova înainte de șocul de la Roland Garros: "Asta cred"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 June 2018

Maria Sharapova - Serena Willams este șocul optimilor de finală de la Roland Garros. Partida se va juca luni, organizatorii urmând să anunțe ora de start.

Serena Williams a vorbit despre duelul cu Maria Sharapova și a spus că rusoaica este favorită în acest meci. Cele două jucătoare s-au duelat până acum de 21 de ori, iar Serena a câștigat 19 partide.

"A jucat foarte bine în ultimul an. Eu abia am început și încerc să-mi dau seama unde mă aflu. Cred că acest meci va fi un nou test. Cred că aceasta este una dintre suprafațele ei preferate și mereu joacă bine. O să fie o oportunitate bună pentru mine ca să văd unde sunt. Cred că în acest meci este favorită.

O să fie diferit acum. Ambele suntem în revenire, din două motive diferite. O să fie ceva nou", a declarat Serena Williams pentru site-ul WTA.

2013este anul în care Serena și Sharapova s-au întâlnit ultima dată la Roland Garros, în finală. Americanca s-a impus cu 6-4, 6-4

"Mereu când joci contra Serenei știi la ce să te aștepți. Știi ce provocare e. În ciuda recordului negativ pe care-l am contra ei, mereu aștept cu nerăbdare aceste meciuri" Maria Sharapova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.