Liga 1

Riscă FCSB? Becali vrea să scape de un jucător problemă, dar e avertizat: "Va fi un abuz, câștigăm la TAS"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 June 2018

FCSB vrea să scape de Rareș Enceanu (23 de ani), mijlocaș care nu a mai evoluat deloc la prima echipă în acest sezon. Fotbalistul nu a fost de acord cu rezilierea unilaterală.

Becali vrea să utilizeze un articol de regulament prin care poate rezilia contractele jucătorilor care nu au fost folosiți în cel puțin 10% din meciurile din sezon, anunță Fanatik.

Emilian Hulubei, președintele AFAN, avertizează cu privire la riscurile imense pe care și le asumă FCSB în cazul în care îi va rupe contractul lui Enceanu:

"Articolul respectiv este în regulament din 2011, dar nu a fost folosit până acum. La FIFA, regulamentul spune clar că doar fotbaliștii pot rezilia contractul dacă nu joacă 10 la sută din meciurile oficiale ale unui sezon. În România au adaptat regula și au dat și cluburilor același drept.

FCSB vrea să folosească acum această regulă pentru că au sub contract niște jucători care, probabil, nu corespund cerințelor. Am vorbit cu cei de acolo și le-am explicat că este un abuz și greșesc grav! E o regulă care, atacată la TAS, va da câștig de cauză jucătorului!". 

20 de meciuri
a jucat Enceanu pentru FCSB

1 titlu
și o Cupă a cucerit Enceanu în tricoul roș-albastru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.